“Quan la ciutat ja s’ha adormit, quan els llums s’apaguen, quan els carrer queden buits i ja no hi ha ni una ànima, és l’hora del Gats”…Així és com comença Gats, el musical que es pot veure al Jove Teatre Regina. Lluny del muntatge “Cats”, Gats és una producció original, tant en l’argument com en les cançons.
La Cristi, la Misha, en Sòcrates, en Botins i la Menuda són gats amb històries ben diferents, que es reuneixen per jugar i miolar a la lluna. Un dia, arriba un Gat Negre al seu territori que, a més de ser un símbol de mala sort, és diferent als altres gats. La por a allò desconegut farà que el Gat Negre se les hagi d’enginyar per guanyar-se la confiança dels altres gats.
La por, la gelosia, la desconfiança, l’amistat i la complicitat guiaran els nostres gats en una gran aventura, en la qual descobriran la importància del respecte cap als altres, per molt diferents que siguin.
Un cop més, la companyia La Trepa deixa el llistó ben alt en el terreny del teatre familiar, en una producció que té cura de tots els detalls, des de la música i l’escenografia, al vestuari i el maquillatge. De ben segur que l’hora dels Gats serà molt llarga!

Author