Parets que pugen i baixen, cases que entren i surten, telons que s’obren i es tanquen…una escenografia en constant moviment, obre pas a un conjunt de vides que donaran moltes voltes…
La Sra. Johnstone espera bessonada, però no té prou recursos per mantenir els dos nadons. A l’altra punta de la ciutat la Sra. Lyons és posseïdora d’un gran capital, però no pot tenir fills. L’atzar uneix les dues dones que inicien un pla secret: la separació dels bessons. D’aquesta manera la Sra. Lyons pot gaudir d’un fill i la Sra. Johnstone pot mantenir el que li queda.
Al cap de set anys, el dos germans, Mickey i Eddie, es troben i es fan amics. En Mickey viu als barris baixos, es passa el dia al carrer jugant amb altres nens del barri i sap enredar la justícia quan li convé. L’Eddie viu amb una família benestant, té bons estudis i viu sobreprotegit per la seva mare. Ells dos desconeixen el secret, però veuen que són tan iguals, que decideixen segellar la seva amistat amb sang: ara són germans de sang. Senten tanta admiració l’un per l’altre que cadascú desitja viure la vida de l’altre. Quan les respectives mares descobreixen la perillosa amistat, intenten separar-los novament. Durant set anys les vida continua girant del dret i del revés fins que els dos germans de sang es tornen a trobar: ara tenen catorze anys. Entre els catorze i els divuit anys, la vida és una festa. Mickey, Eddie i Linda, amiga dels dos, viuran la vida pensant que no és res més que un joc.
Però a partir dels divuit anys, la vida ja no gira igual per tothom. Mickey es casa amb Linda perquè esperen un fill, però la mateixa necessitat de viure acaba portant Mickey a la presó. Eddie és un estudiant universitari que es pot permetre el luxe de seguir sent un nen.
Passen set anys més i la vida tornar a reunir a Mickey i a Eddie per última vegada. Fins l’últim instant no descobreixen la veritat: Mickey i Eddie són dos germans de veritat que neixen i moren junts.
Hermanos de Sangre desborda energia i vitalitat pels quatre costats, gràcies a l’increïble esforç físic dels actors a l’hora de donar vida als personatges.
L’orquestra en directe i la potència de veu per part dels actors converteixen cada cançó en un moment únic.
Un musical a ritme d’huracà, amb una escenografia i uns actors que creen un ambient en constant moviment, i que reflecteix els volts i giravolts que dóna la vida.
Hermanos de Sangre un història que de ben segur deixarà la seva empremta en tots els espectadors que la vagin a veure.

Author