De vegades, allò que comença sent un divertimento s’acaba convertint en un malson. Les tornes es canvien i els que havien de portar la paella pel mànec acaben sent dominats per la situació. Això és el que li passa a en Pere Sirvent, acostumat a riure’s, cada dimecres, d’alguna pobra ànima incauta al seu sopar d’idiotes. Un cúmul de casualitats desafortunades  i de personatges que apareixen en el moment i equivocat i en un lloc que no toca, acabaran convertint la vetllada de Sirvent en un reguitzell de despropòsits. Quimet Purtí, l’idiota acabarà amb els nervis de qualsevol i, a la vegada, serà capaç d’entendrir al públic amb la seva bona voluntat acompanyada amb la seva poca traça. I entremig, la dona, una amant il·luminada, l’amic de tota la vida, un inspector d’hisenda a qui li trauran les d’inspeccionar de cop…

El sopar del idiotes torna a Barcelona amb una dramatúrgia revisada i adaptada als nous temps, amb una escenografia minimalista que fa ressaltar l’acció i el diàleg trepidant del personatges.

Encara que pugui semblar contraproduent, si us conviden a aquest sopar d’idiotes, no dubteu a venir, de ben segur que riureu ben a gust.

Author