Alan Fix és un novaiorquès que treballa de periodista cinematogràfic i es passa el dia veient pel•lícules. És insegur, depressiu, hipocondríac…i és considerat un personatge estrany.
Alan viu submergit en el seu món particular fins que Nancy, la seva dona, el deixa. Ara, Alan ha d’enfrontar-se a una realitat, sense efectes especials, sense cap guió escrit. Tot ha acabat…o potser no…
Els seus dos millors amics l’ajudaran fins el final. Dick és un executiu que viu enganxat al mòbil i a les oscil•lacions de la borsa. Linda, la dona de Dick, viu a cavall entre la realitat i la ficció. A més, Alan comptarà amb les aparicions i els consells del seu ídol cinematogràfic, Bogart.
En poques setmanes Alan coneixerà més dones que en els darrers 29 anys, trepitjarà llocs que mai hagués imaginat i durà a terme les bogeries més insospitades per poder realitzar els seus somnis de seductor. Però al costat d’aquesta vida frenètica també reapareixeran contínuament els seus dubtes, els seus nervis, les seves dèries, les seves manies, que faran que alguns dels seus somnis es converteixin en malsons. En els moments més inesperats una aparició de Bogart, una cita amb una dona o una casualitat convertiran la vida tranquil•la i monòtona d’Alan en un autèntic remolí d’histerisme, emocions i indecisió.
Aconseguirà Alan tornar a portar una vida més o menys normal després de passar bones i males estones en la companyia de Bogart i d’embolicar-se amb Linda? O la seva vida seguirà sent una pel•lícula? Trobarà la seva mitja taronja?
Gràcies a Dick, Linda i Bogart, Alan se n’adonarà que no cal ser Humphrey Bogart per ser un seductor i viure una vida de pel•lícula, i que n’hi ha prou amb interpretar el propi paper.
El menjador d’Alan, el lloc principal on transcorre l’acció, compta fins amb l’últim detall i fins i tot ofereix la possibilitat de recrear-hi altres espais amb l’ajuda de pocs elements. A més, els canvis d’il•luminació permeten traslladar l’espectador des de la imaginació d’Alan fins a la seva realitat.
La interpretació dels actors és plena de vida i transmet les emocions i les vivències dels personatges des de la primera a l’última fila.
Sueños de un seductor, una comèdia que arrenca rialles i en la qual la realitat supera, de llarg, la ficció.

Author