A Poques Vergonyes, cinc joves actors han decidit traslladar les seves converses d’adolescents dalt de l’escenari. El tema de debat: el sexe.
Pors, dubtes, preocupacions…en saben molt poc però saben alguna cosa, que el sexe és tan gran i tan inmens que els serà difícil trobar un definició clara i detallada.
Al llarg de la representació descobreixen tot…o gairebé tot el que pot arribar a ser el sexe: comunicació, plaer, procreació, amor…
Nens que juguen a casar-se sense saber-ne les conseqüències. Adolescents que intenten parlar de sexe amb els pares. Pares que ja no se’n recorden. Joves que s’enfroten a la sida. Nois i noies que intenten controlar l’activitat frenètica de les seves hormones i que estan preocupats per les seves confuses tendències sexuals. La gran influència dels mitjans de comunicació. Mitges taronges que busquen mitges llimones… I una pila de situacions complicades i compromeses que esdevénen d’allò més normals i divertides dalt de l’escenari.
Amb cinc cadires en tenen prou per poder seure, parlar, estirar-se…
Un acurat joc de llums i la perfecte coordinació dels actors amb la música i els canvis d’il•luminació permeten passar ràpidament d’una situació a una altra sense la necessitat d’un fil argumental seguit.
Poques Vergonyes, és un retrat de la joventut actual. Una joventut que tot i estar envoltada de modernitat i noves tecnologies conserva les pors i les inquietuts de tots els que han estat joves en el decurs de la llarga història de la humanitat.
Poques Vergonyes, un comèdia i una crítica sobre com la joventut i la societat en general viu la sexualitat.

Author