Així és com se sent Carles Sans després de 40 anys en silenci dalt dels escenaris. Si algú pretén veure un espectacle del Tricicle, que giri cua. Per fi sol parla del Tricicle…i parla molt! Carles Sans explica en 90 minuts tots allò que ha hagut de callar durant 40 anys. Anècdotes personals, anècdotes familiars, anècdotes professionals… Un monòleg que fa l’ullet al públic revivint moments dels Tricicle que hem vist tots, descobrint moments desconeguts i recordant moments històrics que, o bé et fan riure perquè els has viscut, o bé et fan riure perquè al·lucines que aquesta part de la història hagi existit.

Amb uns quants efectes de so (la majoria fets pel mateix Sans) i una pantalla que permet projectar imatges i crear fons diversos segons la situació, Carles Sans posa paraules a 40 anys d’imatges. I en cada paraula es desprèn l’essència del seu gest, un gest inconfusible.

Si voleu passar una bona estona, veniu al teatre a acompanyar en Carles Sans en aquest recorregut històric i anecdòtic ple d’humor i de tendresa. De ben segur que hi reconeixereu més d’una aclucada d’ull.

Author