Hi ha professions que poden semblar molt esclaves i que permetin gaudir poc de la vida, però sempre depèn de com t’agafis les coses. És així com els personatges de Boeing Boeing saben treure profit d’allò que per uns altres seria una desgràcia i, mica en mica, aconsegueixen sortir airosos de les situacions més compromeses.
Tot comença a París, ciutat de l’amor i, inevitablement, dels embolics! En Bernard s’aprofita de l’agitada vida de les hostesses de vol per tenir més d’una història a la vegada, concretament tres! En una ciutat com París sembla d’allò més normal, però tot plegat és massa complicat per en Robert el cosí de províncies d’en Bernard , que està acostumat a un altre tipus de relacions. Gairebé per casualitat en Robert arribarà enmig dels anar i venir de les tres hostesses que, gràcies als càlculs estratègics d’en no coincideixen mai fins que…fins que passa allò que ja era estrany que no hagués passat fins ara: retards, canvis d’horari, cancel•lacions…
En poca estona el més perfecte dels plans se n’anirà en orris i en Robert farà tot el possible per salvar la pell del seu cosí.
Corredisses, cops de porta, portes que convindria no obrir i d’altres que seria millor que quedessin tancades i una minyona que ja no s’estranya davant les peripècies dels dos homes per evitar que les tres hostesses es trobin.
Podrà en Bernard continuar viatjant en vols paral•lels? O s’haurà de decantar per un de sol? I en Robert? Tindrà la possibilitat d’embarcar-se en el laberint de l’amor? Tot serà qüestió de sort, i que el vent bufi a favor de l’avió que toca.

Author