La informàtica, les tecnologies de la informació i la comunicació, la virtualitat…formen part d’una dimensió immensa que sembla no tenir fi.
La Sandra i la Cristina porten molt de temps treballant en un videojoc que supera tots els límits establerts fins el moment. La seva creació treballa amb les emocions humanes, recreant-les a partir d’exemples verídics, és a dir, capturen emocions humanes i les tradueixen a un llenguatge virtual. D’aquesta manera aconsegueixen crear personatges pràcticament humans. Es tracta de l’invent del segle, de la Revolució dels videojocs!!! I és precisament gràcies al seu poder, que pot esdevenir un gran invent, o una arma de destrucció. Mentre la Sandra confia en el poder beneficiós de la seva creació, la Cristina lluita per vendre’l, i ja se sap que les idees que es venen no sempre són les millors. L’empresa que ha de portar la Sandra i la Cristina al cim de l’èxit no es mou per ideals, sinó per diners, i vol fer certes modificacions sobre la idea original que no acaben d’agradar a la Sandra. I és gràcies a aquest conflicte, que els personatges de la funció descobriran l’autèntic poder de La Revolució, que els permetrà ser una mica més lliures.
La Revolució és un còctel d’intriga, drama i comèdia que escapa de les fronteres de la virtualitat per apropar-se, una mica més, a la realitat.

Author