Ho han tornat a fer. Una vegada més la companyia de Rhum & Cia s’ha posat el públic a la butxaca des del primer segon. Aquesta vegada amb una Gran reserva dels millors moments dels seus tres espectacles, Rhum, Rhumia i Rhumans.

Sí, Gran Reserva  és un espectacle de pallassos, però no hi vulgueu trobar uns pallassos convencionals. Els rhums són trapelles per naturalesa i fan equilibris a la corda fluixa del “políticament correcte” per acabar caient en un gamberrisme que fa riure i emocionar al mateix temps.

Es pot entendre a algú que no se l’entén quan parla? Es possible que un pallasso dislèxic et deixi amb un pam nas perquè saps que tu ets incapaç de desordenar les lletres amb tanta elegància? Existeix la remota possibilitat de gaudir d’un concert de flamenc amb una cantant de qualitat vocal dubtosa? Es pot acabar agafant “carinyo” a un pallasso argentí que no el fan callar ni les bales de plom?

Doncs sí, tot i això i més pot passar a Gran Reserva, un espectacle que rescata l’estètica del pallasso italià i ens transporta a un món paral·lel, entre el record  i la imaginació, entre la nostàlgia i la descoberta.

Si voleu fugir de la realitat uns instants, entreu al Teatre Borràs i deixeu-vos seduir pels rhums…o millor encara, convertiu-vos en un rhum.

Author