Abans d’entrar a la sala ja comença l’espectacle. Una de les mujeres.com agafa una càmera i un micròfon i assalta a tots els espectadors que pot, amb preguntes sobre el misteriós món de l’home i de la dona. Moltes d’aquestes preguntes sembla que no tinguin resposta. Però per això han vingut les 5mujeres.com, per descobrir-nos les inquietuds de la dona i el complex funcionament de l’home. La solució a tots els problemes…un manual d’instruccions de l’home, especificant-ne les funcions bàsiques, les limitacions, el manteniment, les possibles avaries, la neteja i la manera d’utilitzar-lo perquè duri més temps. Una calefacció, una nevera, un ordinador…què és realment l’home? Una barreja de tot plegat? Les 5mujeres.com ho intentaran descobrir posant damunt la taula alguna de les actituds masculines més característiques. El criteri de compra a l’hora d’anar al supermercat (lacasitos i cintes de vídeo). El seu ritme accelerat en tot. La incapacitat de fer dues…o més coses alhora.
Però l’espectacle també reflecteix algunes preguntes i preocupacions femenines respecte als homes. Quin és l’home ideal? Existeix? I les cites “a cegues”, són perilloses? Pot ser un psicòpata el que hi ha a l’altre costat de l’ordinador?
Una representació carregada d’ironia, humor i simpatia que aconsegueix que la crítica antropològica esdevingui un espectacle en el qual homes i dones poden practicar un exercici molt sa: riure’s d’un mateix.

Author