És difícil repetir èxits, i més quan formen part de la història dels Rècords Guiness. Però recuperant una part de l’antic repartiment i amb noves incorporacions a l’elenc, La Extraña Pareja torna a pujar als escenaris repetint la fórmula que va fer riure a tants i tants espectadors.
La dualitat entre un català patidor i garrepa, i un andalús fet i deixat estar segueix funcionant, amb la incorporació d’alguna clicada d’ull a la situació actual.
Dos homes sols que, un cúmul de casualitats, fa acabin compartint alguna cosa més que la partida de cartes dels divendres. L’Òscar, acostumat a la vida de divorciat, creu que pot ser una bona idea acollir al seu amic Fèlix, que tot just comença el calvari del divorci. Un pis, dos homes i cap compromís: l’ideal de vida de l’Òscar…o almenys això es pensa.
Les manies de l’un no deixen viure a l’altre, i els mals hàbits de l’altre treuen de polleguera a l’un. I al final la bomba esclata. Definitivament no estan fets l’un per l’altre…però seran capaços de viure separats?

Author