Aquest segueix sent objectiu principal de Juan Tamariz, divertir i fer riure als espectadors i que durant dues hores ens oblidem del món que segueix girant a l’altre costat de la porta.
Magia Potagia…y más és un espectacle increïblement senzill, de fet, la gràcia de Tamariz és que aconsegueix crear el tot a partir del no-res. L’escenari està net d’artefactes màgics amb dobles fons i el públic és part activa de l’espectacle en tot moment. Però que ningú no pateixi, l’estil de Tamariz no és el de les desaparicions inexplicables o el tallar alguna víctima innocent en dues meitats. Aquest mestre de la Magia Potagia…y más treu partir dels objectes més insignificants: cordes, cartes i molt de sentit de l’humor. Fins i tot, amb l’ajuda d’un parell de company de professió s’atreveix amb la numerologia i alguna sessió d’espiritisme absolutament surrealista.
Tamariz aconsegueix que no tinguis cap ganes de descobrir el truc i que, simplement, vulguis deixar-te embolcallar pel seu sentit de l’humor…i per una mica de màgia.
Magia Potagia…y más, un espectacle de màgia que només necessita la il·lusió del públic i la vitalitat inesgotable de Juan Tamariz.

Author