El teatre Goya acull aquests dies quatre exemplars d’una espècie que creu estar en perill d’extinció: els Masclistes. Tots ells són protagonistes d’un espectacle que es pot observar dia rere dia a les cases, al carrer…

Masclistes és un muntatge en el que quatre homes defensen el masclisme, tot i que són conscients que cada cop és un corrent amb menys seguidors…o això és el que ells pensen. Defensen la superioritat de l’home, la dona ideal…per a ells i un conjunt d’idees potser imposades per una educació no gaire llunyana.

Quan els nostres Masclistes decideixen expressar les seves dèries cantant, uns tons vermellosos i ataronjats envaeixen l’escenari i inunden la platea d’aquest amor i aquesta passió que els protagonistes tan admiren en les dones i que només volen per a ells.

Xavier Guix, Òscar Mas, Miquel Murga i Xavier Serrat sembla que s’ho passen d’allò més bé mentre desenvolupen els seus respectius papers a la vegada que saben reflectir el punt de vista dels masclistes, fins a l’extrem de fer-ne una crítica i alhora caricaturitzar-los.

Masclistes, un espectacle en el que el riure està assegurat i que aconsegueix ridiculitzar i fer reflexionar sobre el masclisme tot fent-nos passar una bona estona

Author