El teatre Condal s’han convertit en la residència dels Canterville, una saga de lords anglesos en hores baixes que han de recórrer als nou-rics de l’altre costat de l’Atlàntic per mirar de fer negocis i poder aixecar el cap. L’aparent esplendor dels Canterville fa 400 anys que és morta, tot i que segueix vagant entre les parets del castell. Sir Simon Canterville, el fantasma més famós d’Anglaterra, passa la seva eternitat atemorint totes les generacions de mortals que van desfilant pel castell, fins que uns ianquis vinguts a més se li resisteixen, fet que el farà replantejar-se moltes coses. Existeix la justícia? És just el perdó? Queda algun humà amb una mica d’humanitat?
Joan Pera dóna vida al famós fantasma que apareix i desapareix en una escenografia que amaga més d’una sorpresa. Aquesta fantasma està acompanyat per un excel·lent repartiment, destacant les espectaculars metamorfosis de Pep Saïs.
El fantasma de Canterville, un clàssic d’Oscar Wilde que utilitza la fantasia per parlar-nos de les realitats més profundes…O potser no tot ha estat fantasia…

Author