L’avantatge de tenir un taxi, a de més de tenir el teu propi transport amb carril preferent, és que pots fer veure que estàs treballant per un altre mentre estàs fent feina personal. Això és el que li passa al protagonista de Taxi. Sense ser un casanova, sense buscar-ho i sense cap mala intenció porta uns quants anys casat amb dues dones. La seva esgotadora doble vida funciona a la perfecció fins que un petit incident amb el taxi li tira per terra la infal·lible graella horària.
Així doncs, amb un únic espai escènic que recrea les seves dues vides paral·leles i una projecció de l’ “skyline” de Madrid com a escenari d’una vida estressant, el nostre taxista intentarà sortir airós d’una situació que aniran complicant un veí poc oportú, un policia que viu en un altre temps, un altre policia que veu passar els fets sense poder-los processar, i dues dones que reclamen l’atenció constant del seu marit.
En definitiva, una comèdia d’embolics, amb entrades i sortides, malentesos i un reguitzell de coincidències desafortunades que doten l’obra d’un ritme trepidant fins al final.

Author