Al vestíbul hi ha moltes expectatives. Com serà? Què faran? Amb què s’atreviran? Amb tot!!! L’equip del Polònia i Dagoll Dagom s’han atrevit amb tot. Com si airegessin els draps bruts de la família que viu al pis de dalt, deixen al descobert totes les vergonyes de la Família Irreal real.
La primera part ens mostra una família real en el seu context de luxe i excessos…però que passaria si es veiessin obligats a refugiar-se en un pis de 30 metres quadrats a la perifèria de la ciutat. És igual el context en què es trobin, el cas és veure qui la fa més grossa. Els discursos d’un rei, les salutacions d’una reina, el desplaçament d’unes infantes, l’avarícia d’uns gendres, la ingenuïtat d’un príncep i les ànsies de poder d’una princesa protagonitzen moments que han indignat al ciutadans i que, dalt de l’escenari, fan esclatar de riure al públic.
La Família Irreal aconsegueix crear una família real que arriba a despertar una certa tendresa. Lluny dels personatges distants de la realitat, la Família Irreal dóna vida a uns personatges propers que reprodueixen bona part del guió escrit dia a dia per la família reial, la de veritat. O potser és que no hi ha tanta diferència entre la realitat i l’escenari…

Author