La felicitat no és mai la mateixa per a tothom, i allò que per a uns pot semblar un infern, per a uns altres pot ser allò que els dóna la vida.
És el que descobreixen la Sarah, en James, en Richard i la Mandy. Mentre la Sarah continua decidida a seguir amb la seva feina tot i haver estat a punt de perdre la vida, la seva parella, en James, comença a envejar en Richard, que per fi ha trobat una noia, la Mandy, que el fa feliç i amb qui està projectant una vida monòtonament feliç.
Mentre en Richard i en James tenen la necessitat de posar el fre de mà i començar a gaudir d’una vida tranquil•la i acomodada, la Sarah no sap estar-se a casa, i necessita tornar a agafar la càmera per fotografiar allò que poca gent s’atreveix a fotografiar.
Això és La treva, una parada en el temps forçada per un accident, que fa reflexionar a tots els personatges, cadascun dels quals arriba a conclusions diferents.
El fet de tenir l’escenari al mig i el públic distribuït a banda i banda, crea una sensació de proximitat, com si fóssim els convidats d’honor o, fins i tot, uns voyeurs que ens colem a l’apartament d’en James i la Sarah per veure com resolen un dels conflictes més importants de les seves vides.

Author