Des d’ara i fins el mes de gener els esperits i les ànimes del Poliorama surten cada nit i es deixen veure a la llum de les espelmes, entre escales velles, portes rovellades i cordes que pengen. Tots ells, juntament amb Madeline, Roderic, Nicholas, el Dr.Valdemar, la majordoma i el criat, són els protagonistes del nou terrorífic musical de Dagoll Dagom, Poe.

Nicholas va a veure el seu bon amic Roderic, que li explica que ell i la seva germana Madeline, són víctimes d’una estranya malaltia i d’una llarga agonia. Amb l’ajut del criat, Nicholas descobreix que la seva estimada, Madeline, és en realitat l’única víctima, en mans del seu germà i del Dr.Valdemar. Roderic vol sobreprotegir la seva germana fins al punt de fer-la partir i el Dr.Valdemar aprofita l’encàrrec de Roderic, mantenir hipnotitzada a Madeline, per satisfer la seva ambició i convertir-se en un descobridor de noves tècniques mèdiques un xic desorbitades.

Els esperits de la casa obstaculitzen el camí cap el retrobament entre Madeline i Nicholas. Tot i això, Nicholas intenta salvar a Madeline, però la mort és més ràpida que ell i s’acaba enduent a Madeline i tots els altres habitants de la casa.
Escales de fusta, portes que grinyolen, cordes, espelmes, crits, llamps, trons… componen una escenografia que transforma totalment l’aspecte normal de la sala i que salta de l’escenari i arriba fins la platea i l’amfiteatre.

Un bon treball coral i interpretatiu que aconsegueixen omplir la sala de tensió i inquietud durant tota la representació.

Poe, un musical diferent, una musical de terror, però amb algunes espurnes d’esperança en alguns moments.

Poe, un musical que ens mostra una història en la qual l’amor lluita contra el mal i la mort fins al final.

Author