Aprofitant l’inici de l’estiu, el Teatre Borràs se’n va de vacances a Río de Janeiro de la mà de l’Òscar, l’Albert, l’Abril, l’Edivaldo i la Rosa, cinc personatges que acabaran passant tres dies a Río.
L’Òscar i l’Albert són dos amics de tota la vida que han planificat unes vacances a Río, acompanyats de l’Abril (la filla de l’Òscar) i la Rosa (la dona de l’Albert). Río és el paradís somniat, un lloc on la bogeria i la festa són al carrer les 24 hores del dia.
L’acció se centra a l’habitació d’hotel que comparteixen l’Òscar, l’Albert i l’Abril. Una habitació que es mou entre la bogeria nocturna de la ciutat i el poder de seducció de la selva.
Les coses, però, no surten com les havien planejat sobre catàleg, sobretot per a l’Albert. La Rosa, la dona de l’Albert, decideix fer un canvi de ruta inesperat i sospitós. L’Abril, amb divuit anys acabats de fer, es convertirà en la fruita prohibida de l’Albert i li portarà més d’un mal de cap. Per acabar, Edivaldo, el seu veí brasiler i còmplice del frenesí que caracteritza Río, acabarà d’embolicar la troca.
En només una nit, el pobre Albert es veurà enmig d’un embolic amorós, que no ha buscat però que tampoc no ha impedit, que farà perillar la seva amistat amb l’Òscar. La nit, la música i la joventut esdevenen irresistibles per a l’Albert. L’endemà, els minuts se li converteixen en hores, i les hores en eternitats. No pot continuar amagant el seu secret i li explica tot a l’Òscar. Pobre Albert! És una mala persona que ha traït al seu millor amic per una dona. Però…haurà estat l’únic? O simplement haurà estat una víctima més de les càlides nits tropicals? I és que amb unes vacances de tres dies a Río pot passar qualsevol cosa.

Author