Diversos personatges que van seguint diferents camins, però que en un moment donat es desvien de la seva trajectòria per infiltrar-se en altres vides.
Actors i actrius amb una doble vida. Vides tan pobres que giren al voltant d’un número, una paraula, un objecte… Vides de parella. Amants que passen les hores sense viure. Vides que enfonsen altres vides. Vides que alimenten altres vides. Vides inventades. Vides de pel•lícula. Totes elles són vides quotidianes però sorprenents.
Un conjunt de personatges que creuen amagar la seva vida i a més conèixer la dels altres. Però en realitat tots ells són víctimes de les mirades i els comentaris d’altres vides properes.
Quatre actors que aparentment interpreten un reguitzell infinit de personatges allunyats els uns dels altres. Tot i això, al final, el públic descobreix que aquest conjunt de vides estan més relacionades del que sembla, fins al punt que en algun moment uns personatges viuen la vida dels altres.
Un escenografia senzilla i fosca, amb tres taules que simbolitzen diversos espais, des d’un menjador fins a una consulta mèdica, passant per un llit o una cuina.
Cal destacar els curiosos recursos sonors de l’espectacle. Enlloc d’efectes sonors gravats, els actors utilitzen la seva pròpia veu per simular un telèfon mòbil, un glop d’aigua, el soroll d’un feix de diners, timbres, portes…
Vides de tants un espectacle que ens mostra uns personatges tafaners que a la vegada són els protagonistes de les xafarderies d’altres personatges.

Author