Vint anys sent protagonista de la comèdia de la vida

Estrelles blaves van espurnejant i omplint la platea, llum que va i ve mentre el públic ocupa les seves butaques. A continuació els músics arriben als seus llocs i les primeres notes van sortint dels seus instruments una darrera l’altra, lentament fins que…la Nina apareix a l’escenari i comença la festa!
Vestits blaus, blancs, vermells, daurats…acompanyen la Nina durant l’espectacle i fan somiar al públic en nits eternes de festa, diversió i glamour.
20 anys i una nit, la festa de la Nina. Una festa en què les protagonistes són les cançons. Cançons que han format part de la seva vida, però que al mateix temps parlen de la vida de tots nosaltres.
Cançons de quan comences a lluitar per un somni. Melodies dels primers amors innocents que donen pas a amors frenètics plens de passió. Acords que dibuixen l’ambient del Paral•lel dels anys vint, quan la seducció i la provocació omplien teatres i cabarets. Notes en què s’hi emmirallen la vida, l’escenari, el teatre, la bogeria, la comèdia…
20 anys i una nit combina l’estil musical del teatre americà dels anys 50 amb l’estil de casa, de la mà de les cançons de Lluís Llach i Joan Manel Serrat i els poemes de Miquel Martí i Pol.
20 anys i una nit és una trobada entre la Nina i el públic. Un diàleg ple d’humor, confidències i records. Uns records que el públic pot veure a través d’una pantalla al fons de l’escenari on s’hi projecten petits vídeos, fotografies i en definitiva, retalls de la vida de l’artista.
Una escenografia que construeixen els músics amb els seus jocs i bromes musicals, i la mateixa Nina amb les seves interpretacions.
Una orquestra que sap transportar el públic pels laberints dels sentiments a través de les notes i els acords. I una Nina que sap connectar amb els espectadors i fer de la seva festa, la festa de tots.
20 anys i una nit un espectacle que celebra la màgia, l’amor, l’amistat, el teatre, la bogeria, la diversió. Una festa que celebra la vida.

Author