La primer revetlla, una revetlla més, la revetlla de la nostra vida, l’última revetlla, una revetlla galàctica, aquella revetlla que encara ens hem de mirar des de la finestra, o el record de la revetlla d’aquells dies gloriosos…però en definitiva la revetlla de la Nit de Sant Joan.
Nit de Sant Joan i les galàctiques cançons de Jaume Sisa tornen al millor lloc on podien tornar, al cor del cabaret barceloní, el Paral•lel.
És difícil estar-se al pati de butaques sense taral•lejar les cançons possibles i impossibles d’aquesta màgica Nit de Sant Joan, en què les coses normals deixen de tenir sentit per donar pas a viatges imaginaris entre marcianitus i macaris. Una nit per menjar la coca i deixar-se seduir per l’irresistible encant del gran Jordiet, mentre el bombero Joan va encenent fogueres per tota la ciutat. I a cada foguera un follet que ens descobrirà l’instant precís de la nit, per tal que esdevingui una nit memorable.
La Nit de Sant Joan: un record per alguns, i una primera vegada per uns altres, però uns gran nit per a tots.
Màgia, enganys, enginys i miratges en una nit en què tot és possible…si sou capaços de mirar el foc i veure-li les banyes, el barret i els guants…

Author